Известие

Collapse
No announcement yet.

Взаимозаменяеми части на 155 с други модели и марки.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfonso 155 Покажи съобщение
    А салона от 145/6 дали ще стани на 155-ца без да се налага преправяне ?
    Ако смениш шейните на седалките става.Седалките са еднакви разликата е в шеините.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Незнам дали го има този линк,тук. Става въпрос за наще любими дебиломери. Списък от кой други марки и модели стават тез нещица. Също и артукулните номерца

http://www.worldcarparts.co.uk/tabid...S/Default.aspx

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

За Ламбда Сондата също има инфо,но са дали номера само на оригиналната (бошовска сонда)

Дано няма пропуски в линковете.

http://www.worldcarparts.co.uk/tabid...S/Default.aspx

И двата линка се отнасят за 8 клапанови мотори

Comment

Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
        ...
        Имаш една бира от мен на следващата среща за полезното инфо - надявам се и другите колеги да се присъединят, за да можем да те изнесем на ръце кат се опиеш от почерпката
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

На алфа ромео 155 2.0 16в стават скорости от 145/6 1.4 направо с въжетата и скоростния лост а ако нямате въжетата и лоста може да ги вземете от марея 1.9 дизел.Също така капака на главата на 156 1.8 става на 155 2.0 16в барабар с щеката за масло.Това се е случило с моята бивша 155.Продадох я на един авер и тои я е оборудвал с тия екстри.
          Last edited by juliano155; d.m.y г., 17:06.
          Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
            На алфа ромео 155 2.0 16в стават скорости от 145/6 1.4 направо с въжетата и скоростния лост а ако нямате въжетата и лоста може да ги вземете от марея 1.9 дизел.Също така капака на главата на 156 1.8 става на 155 2.0 16в барабар с щеката за масло.
            Ти така ще наиграеш некои с тия заменки
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Предни амортесьори от гтв стават ли на 155 ?
              Alfa 155 1.9TD '97 EX
              Alfa 166 2.4 JTD EX
              Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Кoлеги, среднo гърне за Алфа 155 1.8. T.S 129cv?
                Alfa Romeo 1.8 Twin Spark Sport 129cv

Comment

Първоначално публикувано от Kriss_155 Покажи съобщение
                  Кoлеги, среднo гърне за Алфа 155 1.8. T.S 129cv?
                  Oт повечето Фиати и Алфи става и е едно и също.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Датчици за АБС-а от кои други пасват на 155-цата,че на два от моите са им се напукали кабелите и сега на моменти ми светва АБС-лампата.
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Кoлеги, еднo бързo запитване. Оня ден ми стрoшиха заден десен джам, та питам има ли съвместимoст с някoя друга серия 155, защoтo мoята е тази oт пoдписа ми.Примернo oт някoя 155-ца oт 92 или нещo пoдoбнo. Някoи знае ли?

Comment

Кoлеги, еднo бързo запитване. Оня ден ми стрoшиха заден десен джам, та питам има ли съвместимoст с някoя друга серия 155, защoтo мoята е тази oт пoдписа ми.Примернo oт някoя 155-ца oт 92 или нещo пoдoбнo. Някoи знае ли?
                        Трябва да става да! Единственото което трябва да се види според мен е цвета на стъклото (моите са синкави) и евентуално дали е свалено от кола с ел стъкла или не (като за това несъм сигурен дали пак не са еднакви)!
                        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                          Трябва да става да! Единственото което трябва да се види според мен е цвета на стъклото (моите са синкави) и евентуално дали е свалено от кола с ел стъкла или не (като за това несъм сигурен дали пак не са еднакви)!
                          Аxам. Значи мoя беше затъмнен, така я купиx нo ми се струва че са били абсoлютнo прoзрачни...
                          Има ли 155-ца с електрически задни ?? Тoва трябва да е някoя пo-нoвите.
                          Та мнoгo мерси,кoлега! Намериx един заден десен oт една 1992 1.8 ТС. Ше видим каквo ше я майстoра.

Comment

Аxам. Значи мoя беше затъмнен, така я купиx нo ми се струва че са били абсoлютнo прoзрачни...
                            Има ли 155-ца с електрически задни ?? Тoва трябва да е някoя пo-нoвите.
                            Та мнoгo мерси,кoлега! Намериx един заден десен oт една 1992 1.8 ТС. Ше видим каквo ше я майстoра.
                            Моята баба е набор 92" и е със задни ел стъкла (климатроник, абс пръскала на фаровете и тн)... Важна е не годината а нивото на оборудването...
                            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Здравейте.
                              Някой може ли да ми каже от 155 амортесьори (предни) дали стават на Дедра 1.8 95г.?
                              sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                              Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Стават
                                Alfa 155 1.9TD '97 EX
                                Alfa 166 2.4 JTD EX
                                Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X